نگرانی آمریکا از فروش اطلاعات امنیتی کشورشان توسط ترامپ به روسیه سردار رادان از هزینه پایین جرایم رانندگی در ایران انتقاد کرد؛ بازدارنده نیست سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان سخنگوی وزارت خارجه: نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است کره‌شمالی چندین موشک بالستیک شلیک کرد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار لغو محاصره غزه شد هزینه‌های کسب‌شده از مولدسازی استان‌ها، صرف پیشرفت خودشان خواهد شد توافق کابل و اسلام‌آباد بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) متهمان پرونده چای دبش به چه کسانی رشوه داده‌اند؟ ناو‌های نیروی دریایی چین و روسیه وارد آب‌های سرزمینی ایران شدند احضار سفیر سوئد به وزارت خارجه در واکنش به اظهارات ناشایست مقامات سوئدی علیه ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد رئیس جمهور در نشست فرماندهان راهور: آموزش مراعات در رانندگی داده شود بازدید استاندار خراسان رضوی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد | مظفری: مشهد، پیشگام در ترویج معارف قرآنی باشد عراقچی: ما مذاکره با زور را حتی قابل بررسی هم نمی‌دانیم دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع)
سرخط خبرها

تجهیز نداجا به بالگرد هجومی و پهپاد‌های با بُرد ۲۰۰۰ کیلومتر| امیر ایرانی: شهپادهای آمریکا را بازهم جمع می‌کنیم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۶۰۶۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
تجهیز نداجا به بالگرد هجومی و پهپاد‌های با بُرد ۲۰۰۰ کیلومتر| امیر ایرانی: شهپادهای آمریکا را بازهم جمع می‌کنیم+ فیلم
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه افزایش توان رزمی شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده‌ایم و برای اولین بار از بالگرد‌های هجومی و پهپاد‌های به‌روز با برد بیش از دو هزار کیلومتر استفاده خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری امروز (سه‌شنبه) خود با گرامیداشت هفتم آذرماه سالروز گرامیداشت نیروی دریایی ارتش و بزرگداشت یاد شهدای دفاع مقدس و نیروی دریایی گفت: امروز نیروی دریایی ارتش در دوره سازندگی گام برمی‌دارد و در همه حوزه‌های منطقه و بین‌الملل فعالیت دارد. در حوزه ساخت انواع شناورها، تجهیزات و پرنده‌ها حرف داریم و توان خود را در دریا به نمایش گذاشته‌ایم و امنیت شاهراه تجاری دریایی کشور را حفظ کرده‌ایم.

وی افزود: تمام کشتی‌های تجاری ما توسط نیروی دریایی ارتش اسکورت می‌شوند. شناورهای نیروی دریایی در همه اقیانوس‌ها حضور دارند. نیروی دریایی ارتش در حال حاضر دارای فرماندهی ناوگان اقیانوس هند، فرماندهی ناوگان اقیانوس اطلس و فرماندهی ناوگان اقیانوس آرام است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: در حوزه افزایش توان رزمی شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده‌ایم و به‌زودی شاهد الحاق دستاوردهای جدید نیروی دریایی به بدنه این نیرو خواهیم بود و برای اولین بار از بالگردهای هجومی و پهپادهای به‌روز با برد بیش از دو هزار کیلومتر استفاده خواهیم کرد.

امیر دریادار ایرانی عنوان کرد: همزمان سه ناوگروه نیروی دریایی ارتش در حال انجام ماموریت هستند. این توان را داریم که صدها پهپاد را همزمان به پرواز درآوریم. در چند ماه آینده، اجرای رزمایش مرکب را در دستور کار داریم که در منطقه شمال اقیانوس هند با حضور بیشتر کشورهای عضو تفاهم‌نامه‌های دو یا چندجانبه هستند، اجرا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: امروز صنعتگران، دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا توان نیروی دریایی افزایش پیدا کند. ارتقای توان رزمی، ساخت شناورهای مجهز و افزایش برد عملیاتی در اولویت ما است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره ماموریت ناوگروه ۸۶ این نیرو گفت: ناوگروه ما برای تامین امنیت کشتیرانی در تنگه مالاگا ماموریت دارد. ما اکنون در اقیانوس آرام حضور داشته و آمادگی حضور در همه اقیانوس‌ها را داریم.

امیر دریادار ایرانی در واکنش به اعلام آمریکا در استفاده از تعداد زیادی شهپاد در دریاها تاکید کرد: این شهپادها ایمنی دریانوردی را به خطر انداخته‌اند و ما پیش از این، شهپادها را جمع کردیم و چون آمریکا تضمین داد که شهپادها را جمع کند، آنها را بازگرداندیم ولی اگر دوباره این اتفاق بیفتد باز هم آن را جمع میکنیم چون شهپادها امنیت دریانوردی را به خطر میاندازند و خطری برای کشتیهای تجاری و نفت کش هستند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن سعی داشت منطقه شمال اقیانوس هند و کانال سوئز را امنیتی کند و  مرکز امنیتی منطقه در چابهار برای تامین امنیت دریایی ایجاد شد تا کشورهای عضو آیونز و سایر کشورها که مایل باشند، برای تامین امنیت منطقه حضور داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->